14.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Instanța a decis: adjunctul Poliției Capitalei Radu Gavriș este bun de plată

„Admite în parte plângerea contravenţională. Modifică procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBY nr. 0298816/23.01.2021 în sensul că reduce cuantumul amenzii aplicate de la 2000 lei la 500 lei, cuantumul minim prevăzut de lege. Menţine în rest procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei ca fiind legal şi temeinic. Respinge capătul de cerere privind acordarea cheltuielilor de judecată ca neîntemeiat”, a decis Judecătoria Sectorului 3.

Radu Gavriș are posibilitatea de a depune apel în termen de 30 de zile.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, transmitea că are toleranță zero față de nerespectarea legii, referindu-se la adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, care a fost surprins la o petrecere într-un restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului, deși acest lucru era interzis din cauza COVID-19.

Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, era ofițerul desemnat cu coordonarea activităților de prevenire și combatere a efectelor pandemiei la nivelul Poliției Capitalei, el fiind găsit la petrecere la un restaurant din Centrul Vechi. El este cercetat acum de conducerea Poliției Române.

Ultima oră
Pe aceeași temă