7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiInstructorul de zbor rănit în accidentul aviatic de la Tuzla a suferit...

Instructorul de zbor rănit în accidentul aviatic de la Tuzla a suferit mai multe traumatisme

Compania care deţinea avionul prăbuşit şi care organizează cursuri de pilotaj la Tuzla, Regional Air Services, a transmis, joi seară, un comunicat de presă, prin care anunţă că aeronava respectivă efectua un zbor de instruire.

“Azi, 21 februarie 2019, la ora 16:03 a avut loc un accident aviatic pe aeroportul din Tuzla, în care a fost implicată o aeronavă de tip Diamond 42, având la bord doi piloţi. Aeronava efectua un zbor de instruire. În acest moment nu se pot divulga numele persoanelor implicate in accident. Vom reveni cu informaţii în legătură cu starea acestora. S-au luat toate măsurile impuse de planul de răspuns la situaţii de urgenţă pentru accidente aeronautice. În prezent, incidentul este investigat de autorităţile cu competenţe specifice”, a transmis Regional Air Services.

Conform Serviciului de Ambulanţă, instructorul de zbor a suferit un traumatism cranian, un traumatism abdominal şi fracturi de membre. El are 54 de ani şi a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit IGSU, în jurul orei 16.00, în zona aerodromului Tuzla o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forţat. În aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele încarcerate.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una dintre persoane era în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta nu a putut fi salvată.

Ulterior, bărbatul aflat în stop cardio-respirator a fost declarat decedat, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă spunând că acesta era un bărbat de 50 de ani, care lua lecţii de pilotaj.

Cele mai citite

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă