30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIntâmplare sau premeditare? A dispărut când a venit Curtea de Conturi în...

Intâmplare sau premeditare? A dispărut când a venit Curtea de Conturi în control

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad, Dănuţ Blaguescu, în vârstă de 51 de ani, a fost dat dispărut de familie de pe raza localităţii Şiştarovăţ în data de 11 septembrie.

“Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70m, 65 de kg, păr blond, ochi albaştri. La data dispariţiei, bărbatul purta pantaloni de culoare închisă, tricou culoare gri cu dungi galbene, iar în picioare avea pantofi negri”, a informat IPJ Arad.

Pe de altă parte, viceprimarul comunei Şiştarovăţ, Andrei George Neda, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, că bărbatul, angajat ca şi contabil în cadrul instituţiei, ar fi plecat cu câteva minute înainte să fie efectuat un control al Curţii de Conturi.

“A venit la lucru înainte de ora 08.00, iar în jurul orei 08.05 a plecat de la primărie. A lăsat pe birou cheile, telefonul personal. Nu are maşină, nu avea permis de conducere. În acea dimineaţă a fost şi un control al Curţii de Conturi la noi la primărie. Nu ştim să aibă niciun fel de nereguli în ceea ce ţine de activitatea primăriei”, a afirmat Andrei George Neda.

Conform reprezentanţilor IPJ Arad, persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă