Caz revoltător. O infirmieră ar fi mimat că îi vaccinează pe cei 550 de copii aflați în grija sa. Situația a fost semnalată chiar de colegii femeii

O infirmieră din Italia s-a prefăcut că îi vaccinează pe cei 550 de copii aflați în grija sa. Cazul revoltător a fost semnalat chiar de colegii persoanei din personalul sanitar auxiliar, care au făcut mai multe teste, demonstrând că anticorpii din ser nu existau în corpul celor mici.

Iulia Iancu 0 comentarii

O infirmieră din Italia s-a prefăcut că îi vaccinează pe cei 550 de copii aflați în grija sa. Cazul revoltător a fost semnalat chiar de colegii persoanei din personalul sanitar auxiliar, care au făcut mai multe teste, demonstrând că anticorpii din ser nu existau în corpul celor mici. Femeia a fost suspendată din funcţie, iar cazul este anchetat de autorităţi, informează Digi24

Francesco Benazzi, directorul spitalului și-a prezentat scuzele părinților copiilor aflați în grija infirmierei, declarând că întreg personalul medical este șocat de această situație. "Mulţumită a doi asistenţi care au observat că acei copii nu plângeau, am reuşit să punem totul cap la cap şi să o dăm în vileag pe infimiera care a acţionat împotriva deontologiei și împotriva oricărui lucru logic", a declarat acesta, Francesco Benazzi.

Benazzi a mai adăugat că femeia refuză să vorbească, menționând că, cel mai probabil, ancheta administrativă desfășurată în unitatea medicală va atrage după sine, concedierea infirmierei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...