Comandantul trupelor armate ale SUA în Europa: Până în acest moment nu am văzut indicii că Brexitul va afecta securitatea Europei

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA în Europa, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, că nu există, până la acest moment, indicii care să sugereze că ieșirea Marii Britanii din UE să afecteze securitatea Europei.

Roxana Petre 0 comentarii

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA în Europa, a declarat, într-un interviu acordat News.rocă nu există, până la acest moment, indicii care să sugereze că ieșirea Marii Britanii din UE să afecteze securitatea Europei.

Anterior, Ben Hodges a afirmat că Brexitul ar putea influenţa negativ securitatea în Europa. În acest context, el a afirmat că încă nu s-a întâmplat ceea ce anticipa.

„În primul rând, desigur că decizia de a vota pentru Brexit a fost una complet internă pentru poporul britanic. Nu am văzut, ce am spus atunci că se va întâmpla, că se întâmplă încă. Armata britanică are relaţii bune în întreaga Europă şi am văzut că acest lucru continuă. Se implică pentru a fi parte a leadershipului eFB, de exemplu, aşa că probabil m-am înşelat în acea primă estimare. Cu siguranţă nu am văzut nimic până în acest moment care să indice că Brexit va afecta securitatea”, a spus oficialul american.

Generalul Hodges a efectuat, în această săptămână, o vizită la baza militară Mihail Kogălniceanu, unde a participat la pregătirile pentru exerciţiul militar NATO de amploare care va avea loc în iulie.

Pe aceeași temă:


Comandantul trupelor armate ale SUA în Europa: România este un lider în NATO, însă trebuie să continue procesul de modernizare a armatei 

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA în Europa, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, este „un aliat minunat” în cadrul NATO, dar că trebuie să continue eforturile de modernizare a echipamentelor militare.

Comandantul trupelor armate ale SUA în Europa: Rusia continuă să acționeze în mod agresiv, în întreaga zonă a Mării Negre. Toată lumea știe că le asigură arme și muniție separatiștilor din Donbas 

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA în Europa, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, Rusia acționează într-un mod agresiv, „în întreaga zonă a Mării Negre”. Totodată, el s-a declarat dezamăgit că „Rusia nu a mai fost transparentă cu exercițiile ei”.
 
 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...