Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Emisia unui post TV turc, întreruptă de poliţie. Televiziunea pro-kurdă este acuzată că răspândeşte "propaganda teroristă"

Poliţia turcă a descins la sediul uneia dintre cele mai importante televiziuni pro-kurde din Istanbul, întrerupând emisia.

Iulia Iancu 0 comentarii

Autorităţile turce au efectuat marţi un raid la sediul televiziunii pro-kurde din Istanbul, IMCTV, iar înainte de a întrerupe emisia, telespectatorii au putut vedea în direct cum zeci de jurnalişti erau adunaţi în mai multe birouri ale redacţiei, scrie Agerpres.

Săptămâna trecută, postul pro-kurd a fost înştiinţat că emisia îi va fi suspendată ca urmare a loviturii de stat eşuate din 15 iulie 2016. Acest act este unul dintre numeroasele acţiuni întreprinse de poliţia turcă în acest sens. Astfel, în Turcia au mai fost închise alte 20 de posturi de radio şi televiziune, inclusiv un canal care transmitea emisiuni şi programe educative pentru copii. Posturile au fost acuzate că răspândesc propaganda teroristă. 

Luni seara, Guvernul turc a anunțat că starea de urgență în urma tentativei eșuate de lovitură de stat va fi prelungită cu încă 3 luni, informează sursa citată.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...