FOTO + VIDEO: Bărbatul care a intrat cu mașina în pietonii din Times Square, cauzând moartea unei persoane și rănirea altor 22, este un fost militar. El are cazier judiciar pentru că a condus sub influența alcoolului

Bărbatul care a intrat, joi, cu mașina în pietonii care se aflau în zona Times Square din New York, cauzând moartea unei persoane și rănirea altor 22, este un fost militar din cadrul Marinei americane. Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, are un cazier judiciar pentru că a condus sub influența alcoolului.

Roxana Petre 0 comentarii

Bărbatul care a intrat, joi, cu mașina în pietonii care se aflau în zona Times Square din New York, cauzând moartea unei persoane și rănirea altor 22, este un fost militar din cadrul Marinei americane. Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, are un cazier judiciar pentru că a condus sub influența alcoolului, informează agenția France Presse. 

Anunțul a fost făcut de primarul New York-ului, Bill de Blaiso. El a spus presei că nu sunt indicii că Rojas ar fi avea legături teroriste, dar că bărbatul a mai fost arestat de două ori, pentru că a condus sub influența alcoolului. 

„În baza informaţiilor de care dispunem pentru moment nu există vreun indiciu potrivit căruia ar fi fost vorba despre un act de terorism”, a spus de Blaiso.

Potrivit unor surse citate de agențiile internaționale, bărbatul a fost reținut imediat după incidentul în urma căruia o femeie și-a pierdut viața, iar alte 22 de persoane au fost rănite. Patru răniţi sunt în stare critică, iar trei sunt în stare gravă, a precizat Bill de Blasio. Surse apropiate anchetei au declarat că el ar fi fost sub influența unor substanțe, atunci când a fost reținut de poliție. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...