27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialTatăl atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai căutate persoane de...

Tatăl atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai căutate persoane de FBI

Patrick Benjamin Paddock, tatăl atacatorului de la Las Vegas, a fost, la un momet dat, pe lista celor mai căutaţi 10 infractori de către FBI, transmite The Independent.

Patrick Benjamin Paddock a fost cunoscut că autor al jafurilor comise la mai multe  bănci în perioada anilor 1960 şi 1970. În vremurile sale de glorie era unul dintre cei mai notorii criminali.

Tatăl criminalului din Las Vegas este descris de FBI că un psihopat, "cu tendinţe suicidale, înarmat şi foarte periculos".

Patrick Benjamin Paddock a fost prins în 1978, după ce pe numele sau fusese emis un mandat de arestare că urmare a evadării dintr-o închisoare din La Tună. Se pare că el ar fi murit în 1998.



Atacul din Las Vegas a devenit, astfel, cel mai sângeros atac în masă din istoria modernă a Statelor Unite.

Stephen Craig Paddock, în vârstă de 64 de ani, presupusul autor al atacului armat, a fost găsit mort într-o camera de hotel în care se aflau zece arme de foc, a anunţat poliţia.

ISIS a revendicat luni atacul, însă FBI a anunţat că atacul n-are nicio legătură cu vreo grupare teroristă "internaţională".

Cele mai citite

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă