8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialMai multe dezvăluiri scandaloase despre republicanul Trump vor fi făcute publice. Informaţiile...

Mai multe dezvăluiri scandaloase despre republicanul Trump vor fi făcute publice. Informaţiile au fost confirmate de echipa electorală a miliardarului

Echipa din spatele campaniei electorale a miliardarului Donald Trump se teme că mai multe dezvăluiri scandaloase despre republican vor fi făcute publice în perioada următoare, după casetele audio în care politicianul lansează remarci vulgare şi misogine cu privire la femei, distrugând orice şansă ca Trump să mai câştige alegerile prezidenţiale 2016, precizează The Independent

În urma acestui scandal, zeci de republicani i-au întors spatele candidatului lor, iar temerea este că acest incident va afecta rezultatul celei de-a doua dezbateri împotriva contracandidatei Hillary Clinton, dezbatere care va fi transmisă live, duminică 09 octombrie.
.
Republicanul Ben Carson a declarat că mai multe astfel de declaraţii ale candidatului Trump vor ieşi la iveală. Această informaţie este susţinută şi de producătorul emisiunii Ucenicul, Bill Pruitt, care ar fi mărturisit că înregistrările video din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins pe Trump făcând comentarii obscene ar fi doar începutul. 

El a mai afirmat că ar exista dovezi potrivit cărora, Trump ar fi lansat comentarii mult mai vulgare decât cele care au condus la uriaşul scandal, comentarii în care republicanul ar fi afirmat că poate abuza femeile atingându-le în zonele intime doar pentru că este faimos. Corespondentul Guy Benson a scris că cel puţin “două bombe care îl vor distruge pe Trumpo sunt pe drum”.  


Citeşte şi: VIDEO. Un nou scandal monstru marca Donald Trump: Candidatul la preşedinţia SUA a fost nevoit să-şi ceară scuze pentru remarcile vulgare despre femei făcute cu ani în urmă, dar care au fost publicate acum de presa americană

Comentariile lansate de Trump cu mai mulţi ani în urmă au atras reacţii dure din parta politicienilor şi nu numai. Numeroşi lideri republicani au criticat remarcile, publicate iniţial de Washington Post şi care scad şi mai mult popularitatea lui Trump în rândul femeilor, deja destul scăzută, cu numai o lună înainte de alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, s-a declarat “scârbit” de comentarii şi a anunţat că nu va mai participa la un miting electoral în Wisconsin alături de el, aşa cum era programat.

“Sper că Trump va trata această situaţie cu seriozitatea pe care o merită şi lucrează pentru a demonstra ţării că are un respect mai mare pentru femei decât sugerează acest clip”, se arată într-un comunicat al lui Ryan.

Preşedintele Comitetului Naţional Republican, Reince Preibus, a atras atenţia că “nicio femeie nu ar trebui descrisă în aceşti termeni sau să se vorbească despre ea astfel. Niciodată”.

Liderul majorităţii republicane din Senat, Mitch McConnell, a insistat că aceste comentarii sunt “dezgustătoare” şi că Trump “trebuie să îşi ceară scuze direct femeilor şi fetelor de peste tot”.

Jason Chaffez, congresman de Utah, a declarat pentru CNN că îşi retrage susţinerea pentru Trump, pentru că nu şi-ar putea privi fiica de 15 ani în ochi în caz contrar.

De asemenea, guvernatorul republican de Utah, Gary Herbert, a anunţat pe Twitter că nu va mai vota pentru Trump. “În această noaptea (vineri – n.r.), milioane de americani se confruntă cu momentul adevărului”, a spus Herbert.

Chiar şi soţia sa, Melania Trump a intervenit cu o declaraţie, spunând că acele afirmaţii sunt inacceptabile şi ofensatoare pentru ea, însă, va accepta scuzele soţului său  şi se va concentra pe probleme mult mai serioase.

Cu toată controversa creată, Donald Trump este hotărât să continue cursa, fiind foarte sigur pe şansele sale de a câştiga alegerile prezindenţiale, chiar dacă, în ultima perioadă, un număr impresionat de votanţi au declarat în reţelele sociale că nu îl vor mai susţine pe republican.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă