13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMai multe tinere, agresate în timpul unei sărbători populare, în Germania. Printre...

Mai multe tinere, agresate în timpul unei sărbători populare, în Germania. Printre cei suspectați de autorități ar fi și migranți

Ciocniri violente între forțele de ordine și grupuri de tineri, printre care și migranți, au avut loc, la finalul săptămânii trecute, în apropiere de orașul german Stuttgart, în timpul unei sărbători populare. Unii dintre ei au fost acuzați de agresiuni sexuale, potrivit poliției germane, citate de AFP, informează Agerpres.

Potrivit unui oficial al poliției locale, Roland Eisele, un solicitant de azil irakian în vârstă de 20 de ani ar fi molestat sexual o tânără. O zi mai târziu, trei afgani cu vârste între 18 și 20 de ani ar fi reținut o fată de 17 ani pe care ar fi agresat-o sexual.

Suspecții au fost reținuți, însă Justiția nu a decis plasarea lor în arest preventiv, invocând așteptarea rezultatelor anchetei, a mai spus Eisele, în cadrul unei conferințe de presă.

Până în prezent, poliția face referire la trei agresiuni sexuale, însă oficialul poliției le-a cerut și altor posibile victime să anunțe dacă au fost vizate de astfel de incidente.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, au izbucnit ciocniri între forțele de poliție și grupuri formate din zeci de tineri, care s-au desprins din mulțimea de aproape o mie de persoane venită să participe la sărbătoarea populară anuală din orașul Schorndorf, cu 40.000 locuitori. Potrivit șefului poliției locale, tinerii au aruncat cu sticle împotriva poliției și a altor persoane, iar mulți dintre atacatori se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

El a mai spus că a existat „o agresiune, o escaladare a violenței care nu a fost previzibilă”, iar la un moment dat situația „a scăpat de sub control” și au fost chemate întăriri pentru a asigura ordinea.

Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă