10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialPapa Francisc, ţinta WikiLeaks. Dezvăluirile ţin de domeniul ştiințifico-fantastic

Papa Francisc, ţinta WikiLeaks. Dezvăluirile ţin de domeniul ştiințifico-fantastic

WikiLeaks a făcut noi dezvăluiri incendiare, de domeniul SF-ului. Astfel, a apărut un e-mail pe care preşedintele campaniei electorale a lui Hilary Clinton, John Podesta, l-a primit în august anul trecut de la unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe Lună, transmite Mediafax.

În document s-a menţionat posibilitatea izbucnirii unui război în spaţiu, iar astronautul Edgar D. Mitchell a avertizat că formele de inteligenţă extraterestră ,,nu vor tolera nicio formă de violenţă militară pe Pământ sau în spaţiu”, scrie Descoperă.

“Suntem în mod clar foarte aproape de un război în spaţiu. Majoritatea sateliţilor care orbitează Pământul aparţin Statelor Unite ale Americii, Chinei şi Rusiei. Testele recente ale armelor anti-satelit nu ne scapă de îngrijorare. Poate suna ca science fiction, ar potenţialul unui război stelar este destul de real”, scria astronautul.

Dacă aceste dezvăluiri par greu de crezut, de aici înainte, documentul devine cu adevărat o fabulaţie SF. Mitchell a mai avertizat că Suveranul Pontif este conştient de existenţa inteligenţei extraterestre.

“Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de conştientzare a inteligenţei extraterestre a Vaticanului”.

Mitchell, după cum afirmă Secretarul Adjunct al Apărării, Robert O. Work, a discutat cu Congresul despre războiul din spaţiu în vara anului 2015, iar preşedintele Barack Obama a cerut 5 miliarde de dolari în 2016 pentru îmbunătăţirea apărării în spaţiu, mai precizează sursa citată.

Nu este prima data când candidata democrată are legătură cu subiectul existenţei extratereştrilor. Hillary Clinton a promis că dacă va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA, va face publice toate documentele secrete care conţin detalii despre OZN-uri şi despre baza militară Area 51 din deşertul Nevada.

 

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă