23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPărintele revoluţiei cubaneze susţine că Donald Trump s-a făcut de râs în...

Părintele revoluţiei cubaneze susţine că Donald Trump s-a făcut de râs în prima dezbatere împotriva lui Hillary Clinton

Fostul preşedinte cubanez, Fidel Castro consideră că republicanul Trump a fost inferior candidatei Hillaray Clinton în prima dezbatere electorală, precizează Agerpres.

Fidel Castro, retras de la putere de zece ani, a făcut apel la compatrioții săi “să nu uite că în această duminică va avea loc o dezbatere” a candidaților la Casa Albă.

“La prima ediție, în urmă cu două săptămâni, s-a produs un eveniment care a cauzat un șoc. Domnul Trump, presupus a fi un expert calificat, a ajuns descalificat, ca Barack (Obama) în politica sa”, a precizat cel supranumit părintele Revoluției cubaneze.

Întreaga lume a fost martoră triumfului lui Hillary Clinton în prima confruntare dintre cei doi contracandidaţi. Hillary Clinton l-a dominat pe Donald Trump, fiind mult mai bine pregătită şi mai stăpână pe situaţie.

Până în acest moment, oficialii cubanezi nu şi-au exprimat preferinţa privind candidaţii alegerilor prezidenţiale din acest an, însă, această remarcă a lui Fidel Castro ar putea reprezenta un indiciu privind poziţia Havanei, mai ales că Hillary Clinton este o susţinătoare a politicii lui Barack Obama de apropiere față de Cuba, în timp ce Donald Trump pare să opteze pentru o politică mai fermă față de guvernul lui Raul Castro.

Fidel Castro s-a retras de pe scena politică din cauza unor probleme medicale survenite în 2006, când revoluţionarul a suferit o hemoragie intestinală. Însă, din 2015, Castro a revenit cu faimoasele sale “reflecţii” , fiind vizitat şi de numeroşi demnitari străini. 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă