Poliția germană a arestat, vineri, un suspect în legătură cu atacul asupra autocarului echipei Borussia Dortmund

Poliția germană a reținut, vineri, un bărbat în vârstă de 28 de ani suspectat că ar fi amplasat dispozitivele care au explodat săptămâna trecută lângă autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund, a anunțat procuratura federală, citată de Reuters și DPA.

Iulia Iancu 0 comentarii

Poliția germană a reținut, vineri, un bărbat în vârstă de 28 de ani suspectat că ar fi amplasat dispozitivele care au explodat săptămâna trecută lângă autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund, a anunțat procuratura federală, citată de Reuters și DPA, potrivit Agerpres.

Bărbatul, care are dublă cetățenie, germană și rusă, este acuzat de tentativă de omor, de producerea unor vătămări corporale grave și de punerea la cale a unor explozii, se arată într-un comunicat. Suspectul a fost reținut în timpul unei operațiuni a poliției în apropierea orașului Tübingen, în landul Baden-Württemberg din sud-vestul Germaniei.

Parchetul a precizat că suspectul, care speculase în legătură cu scăderea prețului acțiunilor clubului de fotbal, voia să se îmbogățească atacând echipa.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...