Presă: Laptopul unui agent care asigură protecția lui Donald Trump ar fi fost furat

Laptopul unui agent al Secret Service, serviciul care asigură protecția președintelui american Donald Trump, care conținea informații „sensibile” ar fi fost furat.

Roxana Petre 0 comentarii

Laptopul unui agent al Secret Service, serviciul care asigură protecția președintelui american Donald Trump, care conținea informații „sensibile” ar fi fost furat, informează televiziunea ABC News, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

 

Pe computerul respectiv se aflau planurile etajelor clădirii Trump Tower, proprietate a președintelui Donald Trump, unde se găsește și locuința acestuia din New York. Alte informații compromise sunt legate de ancheta asupra folosirii unui server privat de e-mail de către Hillary Clinton, fostă candidată la președinția Statelor Unite, în perioada când era secretar de stat (ministru de externe).

Ziarul newyorkez Daily News, care citează surse din poliție, a scris că autoritățile caută laptopul de marți dimineața, când a fost furat din automobilul agentului Secret Service, în districtul Brooklyn din New York.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...