11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialRex Tillerson rămâne, totuși, la Casa Albă

Rex Tillerson rămâne, totuși, la Casa Albă

Rex Tillerson, secretarul american de Stat, a negat, vineri, informaţiile conform cărora Casa Albă ar avea în plan să-l înlocuiască cu directorul CIA, Mike Pompeo, afirmând că aceste informaţii sunt ”ridicole”.

Întrebat dacă Administraţia Trump vrea ca el să demisioneze, Tillerson le-a transmis reporterilor că aceste informaţii sunt ”ridicole”.

Joi, cotidianul The New York Times a relatat că la Casa Albă există un plan cu obiectivul înlăturării din funcţie a secretarului de Stat Rex Tillerson, care are o relaţie tensionată cu preşedintele Donald Trump.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi purtătorul de cuvânt al Casei Albe au comunicat joi seară că, deocamdată, Rex Tillerson rămâne în funcţia de secretar de Stat american.

Întrebat de jurnalişti despre informaţiile apărute în cotidianul The New York Times privind un plan de înlocuire a lui Rex Tillerson, preşedintele Donald Trump a răspuns: "Este în funcţie; Rex este în funcţie".

Ulterior, Sarah Huckabee Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a explicat: "După cum a spus preşedintele, Rex este în funcţie. În acest moment, nu există anunţuri privind schimbări de personal".

 

Cele mai citite

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...
Ultima oră
Pe aceeași temă