Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Act barbar. O româncă a fost înjosită şi lovită cu pietre de un grup de elevi irlandezi."Tu nu eşti o fată. Eşti un imigrant, nu ar trebui să fii în ţara asta"

O româncă a fost abuzată verbal în Irlanda de Nord, fiind jignită pentru originea sa. Agresorii i-au strigat femeii că nu are ce căuta în ţara lor, numind-o ”atacator sinucigaş”, scrie publicația Belfastlive.co.uk.

Iulia Iancu 0 comentarii

O româncă a fost abuzată verbal în Irlanda de Nord, fiind jignită pentru originea sa. Agresorii i-au strigat femeii că nu are ce căuta în ţara lor, numind-o ”atacator sinucigaş”, scrie publicația Belfastlive.co.uk

Românca mergea pe o stradă din regiunea Antrim, când trei elevi au apărut de nicăieri şi au început să-i adreseze cuvinte injurioase. Liceenii au filmat întreaga scenă, iar în imagini se poate observa cum femeia încearcă să ţină piept atacului verbal venit din partea grupului.

- Nu sunteţi deloc respectuoşi cu o fată.

- Tu nu eşti o fată.

- Dar ce sunt?

- Eşti un imigrant, nu ar trebui să fii în ţara asta.

- Ai viză?

- De ce?

- Ai paşaport?

- Da.

- Vino şi arată-mi-l!

- Vorbeşti engleză?

- Da, vorbesc engleză.

- De unde eşti?

- Din România.

- Eşti româncă?

- Dumnezeule!

- Nu ne plac românii.

- Este un sinucigaş.

-Ești un transsexual. 

- Nu ne plac românii.

La un moment dat, se mai poate observa cum unul dintre băieţi aruncă o piatră înspre tânără. În replică, femeia s-a oprit în loc și i-a întrebat pe liceeni de ce nu o respectă. 

Gestul tinerilor a fost condamnat de consilierii locali, care au subliniat că oamenii din Antrim îi primesc cu brațele deschise pe imigranți. ”Este șocant și neplăcut să vedem cum această femeie este abuzată verbal. Sper că și-a revenit după acest episod”, a precizat și primarul Noreen McClelland. 

Înregistrarea a fost vizualizată de 250.000 ori. 

Imaginile au ajuns la secţia de poliţie din Antrim, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...