Șefa guvernului de la Edinburgh, Nicola Sturgeon, îi cheamă pe toți britanicii să se mute în Scoția, pentru a evita efectele Brexitului

Nicola Sturgeon, şeful Guvernului scoţian, a făcut un apel către cetăţenii Marii Britanii şi i-a îndemnat să se mute în Scoţia înainte de declanşarea procedurii de ieşire a Regatului Unit din Uniunea Europeană.

Mihai Diac 0 comentarii

Nicola Sturgeon, şeful Guvernului scoţian, a făcut un apel către cetăţenii Marii Britanii şi i-a îndemnat să se mute în Scoţia înainte de declanşarea procedurii de ieşire a Regatului Unit din Uniunea Europeană, scrie The Independent citat de Mediafax.

Şeful Guvernului scoţian s-a adresat britanicilor în cadrul unei conferinţe a SNP şi şi-a extins invitaţia către toţi cei care sunt ”la fel de revoltaţi ca noi de calea aleasă de Guvernul de la Westminster”. 

Insistând că va ”exista un referndum pentru independenţă”, Sturgeon schiţează Scoţia ca fiind o ”potenţială lumină pentru modernitate şi deschidere”. 

Aceasta a declarat: ”Scoţia nu este plină. Dacă sunteţi la fel de revoltaţi ca noi de calea aleasă de Guvernul de la Westminster, alăturaţi-vă! Veniţi aici să trăiţi, locuiţi, investiţi sau să studiaţi. Veniţi în Scoţia şi luaţi parte la construirea unei ţări moderne, pline de progres şi compasiune”.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...