Șoferul care a provocat accidentul din Times Square a fost acuzat de omor și tentativă de omor. În urma incidentului, o persoană a murit, iar alte 22 au fost rănite

Șoferul care a provocat accidentul din piața Times Square, soldat cu un mort și 22 de răniți, a fost acuzat de omor și tentativă de omor, relatează DPA, potrivit Agerpres.

Iulia Iancu 0 comentarii

Șoferul care a provocat accidentul din piața Times Square, soldat cu un mort și 22 de răniți, a fost acuzat de omor și tentativă de omor, relatează DPA, potrivit Agerpres.

Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, din Bronx, New York, a fost testat pozitiv la o substanță halucinogenă (PCP, fenciclidină) și a declarat poliției că Dumnezeu i-a spus să facă asta, a informat CNN vineri dimineață, citând o sursă din cadrul poliției. Rojas suferă de "probleme psihologice" și le-a spus polițiștilor că se aștepta să fie împușcat de forțele de ordine, a precizat CNN.

Conform relatărilor martorilor, el conducea vehiculul propriu în apropiere de Times Square când a virat pentru a intra pe strada 42 și, conducând pe contrasens, a urcat bordura și a intrat în pietoni, prima victimă fiind o turistă de 18 ani, din statul Michigan, care a murit pe loc. Ea era însoțită de sora sa, de 13 ani, aceasta fiind rănită, potrivit autorităților.

Richard Rojas, care a lucrat în cadrul armatei din 2011 până în 2014, a mai fost arestat de două ori pentru conducere sub efectul alcoolului și alte încălcări ale legii. În martie, a fost reținut ultima dată după ce a amenințat cu cuțitul la gât o persoană.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...