Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Theresa May, despre negocierile privind ieşirea din UE: "Nu cred în niciun caz că Marea Britanie trebuie să implore Uniunea Europeană. Este vorba despre reciprocitate"

Theresa May, primul ministru al Marii Britanii a declarat că ţara sa va aborda toate negocierile cu Uniunea Europeană ca un stat indepepndent şi suveran.

Iulia Iancu 0 comentarii

Theresa May, şefa Guvernului britanic a declarat că Marea Britanie “nu trebuie să implore” în negocierile cu Uniunea Europeană privind Brexitul, informează Agerpres. Primul ministru a mai adăugat faptul că se vor ivi obstacole în acest proces, iar statul insular va aborda discuţiile ca un stat "independent și suveran".

Şefa executivului britanic a reiterat ideea că prioritatea sa constă în a controla fenomenul imigraţiei, care ridică mari probleme celorlalte state din blocul comunitar.

"Multe persoane par să sugereze că ar trebui să tranșăm problema spunând 'ei bine, am fost membri ai UE, când ieșim, ce putem păstra?'. În realitate, cred că trebuie să avem o abordare diferită, și anume 'când vom ieși din Uniunea Europeană, vom fi o țară suverană și independentă, ce relație putem avea cu UE?'. Nu cred în niciun caz că Marea Britanie trebuie să implore Uniunea Europeană. Este vorba despre reciprocitate: un acord comercial bun ne va aduce avantaje atât nouă, cât și Uniunii Europene", a declarat May la postul Radio 4 al BBC, citată de Agerpres.

Theresa May a subliniat ideea că Marea Britanie "va avea oportunitatea să controleze circulația (persoanelor) dintre UE", odată ce se vor încheia toate procedurile pentru ieşirea din UE.

"Viața va fi diferită în viitor, însă vreau să mă asigur că va fi un succes", a declarat ea la BBC.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...