9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialVerdictul este pe muchie de cutit

Verdictul este pe muchie de cutit

Cea de-a cincea zi de deliberari a celor 12 jurati care trebuie sa dea verdictul in cazul Michael Jackson s-a incheiat fara ca soarta megastarului sa fie hotarata.
Si aceasta dupa ce cea de-a cincea zi a fost scurtata la cererea unui jurat, care a motivat ca trebuie sa asiste la o ceremonie de inmanare de diplome. Iar acuzatul, autorizat sa astepte decizia juriului la resedinta sa, Neverland, a mers din nou la spital, dupa ce a acuzat iar dureri de spate. Unii spun ca ar fi vorba doar de o strategie menita sa-i atraga simpatia publicului si sa-i sensibilizeze pe jurati. Dar surse din anturajul lui Michael Jackson au negat acest lucru.
Prin urmare, desi pare tergiversat, verdictul este in continuare pe muchie de cutit, fanii din lumea intreaga asteptand cu sufletul la gura sa vada daca autointitulatul “rege al muzicii pop” va fi sau nu gasit vinovat pentru cele zece capete de acuzare formulate la adresa sa. Michael este acuzat de relatii sexuale cu minori.
Pe de alta parte, in asteptarea verdictului, jurnalistii din intreaga lume au inceput sa contureze diverse momente din viata cantaretului.
De exemplu, ieri, agentia Associated Press a reamintit ca, acum 13 ani, in cadrul turneului “Dangerous”, starul pop a provocat o adevarata isterie in Romania, deturnand atentia de la alegerile prezidentiale. In 1992, Michael Jackson a vizitat pentru prima data Romania, chiar pe ultima suta de metri a campaniei de realegere a lui Ion Iliescu, scrie AP. Cu aceasta ocazie, el a fost la un orfelinat din Bucuresti, caruia i-a donat un teren de joaca pentru copii si unde a adus zeci de specialisti pentru a se ocupa de cei mici, si a concertat pe Stadionul National, in fata unei multimi de peste 60 de mii de spectatori. Acum, comenteaza AP, terenul de joaca este in paragina, iar urletele isterice “Michael, Michael!” au devenit doar un ecou indepartat.
Chiar daca megastarul va fi achitat, problemele sale sunt departe de a lua sfarsit insa, spune presa americana. Din punct de vedere financiar, Michael se prabuseste, datoriile sale ridicandu-se in momentul de fata la 270 milioane de dolari. Iar in ceea ce priveste cariera sa, specialistii afirma ca sunt sanse minime de relansare.

Cele mai citite

Declarațiile selecționerului Edward Iordănescu înaintea amicalului România – Columbia

Înaintea partidei amicale dintre România și Columbia, care se va disputa în această seară la Madrid, selecţionerul Edward Iordănescu a afirmat că doar ridicându-şi...

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...
Ultima oră
Pe aceeași temă