VIDEO. Bărbat înarmat cu un cuțit, arestat în fața Parlamentului din Londra

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat, vineri, în fața Parlamentului din Londra, a declarat un purtător de cuvânt al poliției britanice.

Roxana Petre 0 comentarii

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat, vineri, în fața Parlamentului din Londra, a declarat un purtător de cuvânt al poliției britanice, pentru AFP, informează Agerpres.

„Bărbatul se afla în posesia unui cuțit. Bărbatul — în jurul vârstei de 30 de ani — a fost arestat”, a anunțat poliția britanică.

Anterior, poliția britanică anunțase că investighează un incident în apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodată, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care menționa că poliția se confruntă cu un incident în afara Westminster și că a auzit strigăte și a văzut un polițist înarmat.

Un reporter al Reuters aflat în interiorul Parlamentului a declarat că porțile edificiului sunt închise și că în fața clădirii sunt parcate un camion și o mașină cu însemnele poliției. Reporterul Reuters a mai spus că traficul se desfășura normal în apropierea parlamentului și că agenți înarmați patrulau în zonă.

Un editor politic al Evening Standard declarase totodată că asupra unui bărbat a fost folosită o armă cu electroșocuri în apropierea Parlamentului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...