6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Momentul în care un fost pușcaș marin a intrat cu mașina...

VIDEO. Momentul în care un fost pușcaș marin a intrat cu mașina în pietonii din Times Square, surprins de camerele de supraveghere

Momentul în care Richard Rojas, un fost pușcaș marin de 26 de ani, a intrat cu mașina în pietonii din zona Times Square, cauzând moartea unei tinere și rănirea altor 22 de persone, a fost surprins de camerele de supraveghere din renumita zonă newyorkeză. În înregistrare se poate observa cum acesta vine, cu viteză, pe contrasens și lovește în plin pietonii.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

 

Potrivit unor surse din poliție, bărbatul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe. Sursele au mai precizat că Rojas a declarat că „ar fi auzit voci” care i-au spus să comită atacul și că se aștepta să fie ucis de forțele de ordine.

„Trebuia să mă împuşcaţi! Voiam să-i omor", a spus el.

Bărbatul, care are cazier pentru că a condus sub influența alcoolului, a fost reținut de autorități la scurt timp după ce joi a intrat cu mașina în pietonii din zona Times Square. Ca urmare a atacului, o tânără de 18 ani a murit, iar alte 22 de persoane au fost rănite. Astfel, el este acuzat de tentativă de omor.

Richard Rojas, care a lucrat în cadrul armatei din 2011 până în 2014, a mai fost arestat de două ori pentru conducere sub efectul alcoolului și alte încălcări ale legii. În martie, a fost reținut ultima dată după ce a amenințat cu cuțitul la gât o persoană.



 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă