10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiInterviu incendiar cu Prințul Andrew la BBC : ,,Nici un contact sexual...

Interviu incendiar cu Prințul Andrew la BBC : ,,Nici un contact sexual !”

Jeffrey Epstein pedofilul condamnat sexual, prietenul său
Răspunzând întrebărilor despre legăturile sale cu infractorul pedofil -sexual condamnat Jeffrey Epstein într-un interviu acordat BBC, prințul Andrew a spus că presupusele incidente „nu s-au întâmplat niciodată”. Virginia Giuffre, una dintre acuzatoarele lui Epstein, a susținut că a fost forțată să facă sex cu prințul de trei ori. Prințul a spus că a fost acasă cu copiii săi la una dintre ocazii. Prințul Andrew, care este al treilea copil al reginei, se confruntă cu întrebări de câteva luni cu privire la legăturile sale cu Epstein, un finanțator american în vârstă de 66 de ani, care și-a luat propria viață în așteptarea procesului sub acuzații de trafic de sex.
 
Prințul nu-și amintește de acuzatoare
Prințul Andrew spune că nu își poate aminti niciun incident care a implicat-o pe Virginia Roberts, acum Giuffre. Aceasta – a spus că a fost forțată să facă sex cu prințul Andrew între 2001 – când avea 17 ani – și 2002, la Londra, New York și pe insula privată a lui Epstein din Insulele Virgine americane.
Vorbind cu Emily Maitlis, BBC Newsnight, prințul a spus: „Nu s-a întâmplat. Pot să vă spun absolut categoric că nu s-a întâmplat niciodată”…,, Nu am nici o amintire că aș fi întâlnit-o vreodată pe această doamnă.”
El a spus că relatarea doamnei Giuffre despre el că a ar fi transpirat profund atunci când au dansat la club în noaptea din 2001, când ea spune că au făcut prima dată sex a fost imposibilă, deoarece avea o afecțiune medicală care îl împiedica să transpire.
 
În interviul extraordinar, Prințul a răspuns acuzațiilor
–       El a făcut cercetări pentru a stabili dacă o fotografie cu el cu și cu Roberts ar fi fost falsificată, dar acestea au fost neconcludente.
–       A confirmat că va depune mărturie sub jurământ dacă i se cere.
–       Nu știa de un mandat de arestare împotriva lui Epstein când l-a invitat la petrecerea de 18 ani a prințesei Beatrice la Castelul Windsor.
–       Nu regretă prietenia cu Epstein din cauza „oportunităților care mi-au fost oferite să învăț” de la el despre comerț și afaceri.
–       Vorbind despre relația sa cu finanțatorul devenise aproape „o problemă de sănătate mintală” pentru el.
–       Abordând afirmațiile doamnei Giuffre că a luat masa cu prințul, a dansat cu el la un club de noapte și a continuat să facă sex cu el la casa lui Ghislaine Maxwell, o prietenă a prințului, în Belgravia, centrul Londrei, a spus că „acolo sunt o serie de lucruri greșite cu acea poveste”.
–       El a spus, referitor la data în care Giuffre spune că a făcut sex cu ea pe 10 martie 2001 când, înainte ar fi dus-o pe fiica sa Beatrice la Pizza Express din Woking pentru o petrecere: ,,Mergând la Pizza Express în Woking este un lucru neobișnuit pentru mine”. “Îmi amintesc ciudat de distinct.”
    
Mărturia Virginiei Giuffre
Virginia Roberts- Giuffre l-a descris oferindu-i alcool la un club din Londra, însă, Prințul Andrew a negat: „Nu beau, nu cred că am cumpărat vreodată o băutură în Tramps ori de câte ori am fost acolo”. Referitor la mărturia cum că Ducele de York transpiră mult: „Am o afecțiune medicală particulară,  nu transpir sau nu am transpirat la vremea respectivă”, a spus el, menționând despre „o supradoză de adrenalină din războiul Falklands la care a luat parte “.
 
 
Misterul fotografiei cu Virginia Giuffre and Ghislaine Maxwell
Întrebat despre faptul că o fotografie cu el și cu Giuffre sunt făcute la casa lui Ghislaine Maxwell, Prințul a spus că nu are „absolut nici o amintire.”
„Investigațiile pe care le-am făcut” nu au reușit să demonstreze dacă fotografia a fost falsificată”. Prințul Andrew a spus că nu-și amintește să fi urcat la etaj în acea casă, a spus că nu era  îmbrăcat așa cum ar fi de obicei îmbrăcat dacă ar fi fost la Londra și a adăugat „nu putem fi siguri dacă asta este sau nu mâna mea”.
 
Absolut nu! La Toate!
În urma acuzării suplimentare că a făcut sex cu ea la New York, Prințul a negat că a fost prezent la casa lui Epstein în acea zi, deși a călătorit în SUA.
El a negat, de asemenea, afirmația că a făcut sex cu ea pe insula privată a lui Epstein cu un grup de alte șapte sau opt fete. “Absolut nu! la toate!”, a spus el.
Prințul Andrew a spus că nu a bănuit niciodată comportamentul criminal al lui Epstein în vizitele sale, descriind casa ca fiind un loc populat cu personal precum Palatul Buckingham.
 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă