Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive organizate în spații închise au fost suspendate!

Toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive organizate în spații închise au fost suspendate!

Învierea trece în spațiul virtual! Guvernul suspendă activitățile publice cu participare de masă!

Ca urmare a instituirii Stării de Urgență pe teritoriul României, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, noaptea trecută, instituirea prin ordonanță militară a unor măsuri de impact public, menite a ajuta la distanțarea socială.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Ministrul de Interne, Daniel Vela, a decis ca, începând de azi, activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației, să fie suspendată.

Este permisă organizarea de către unitățile economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

De asemenea, se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise și se interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, în spații deschise.

Confirm autorităților, organizatorii evenimentelor organizate și desfășurate în spații deschise, ce presupun participarea a maximum 100 de persoane, sunt obligați să dispună măsuri care să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți.

Comentarii

loading...