Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis, mesaj de Anul Nou Evreiesc

Iohannis, mesaj de Anul Nou Evreiesc

Preşedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România cu prilejul sărbătorii Roş Haşana - Anul Nou Evreiesc 2018, acesta precizând că trebuie transmis noilor generaţii valorile de respect, dialog şi toleranţă.

George Dumitrescu 0 comentarii

"Am bucuria să adresez conducerii Federaţiei Comunităţilor Evreieşti şi membrilor Comunităţilor Evreieşti din România salutul meu călduros însoţit de urări de prosperitate şi pace în Noul An Evreiesc - Roş Haşana. Roş Haşana ne oferă un bun prilej de a fi împreună şi de a reflecta, cu solidaritate şi responsabilitate, la rolul ce ne revine fiecăruia, în familie şi în societate. Să cinstim memoria înaintaşilor şi să transmitem noilor generaţii valorile de respect, dialog şi toleranţă, ca fundamente ale unei bune convieţuiri. Vă doresc zile luminoase şi început rodnic în toate lucrurile pe care le putem realiza împreună, pentru binele comun! 'Shana Tova'!", este mesajul transmis de şeful statului. 

Comentarii

loading...