Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis va participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa

Iohannis va participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la Constanţa, la manifestările de Ziua Marinei României.

Rl online 0 comentarii

Forţele Navale organizează în perioada 7-15 august mai multe manifestări dedicate Zilei Marinei, acestea având loc în şase oraşe din ţară, cele mai ample activităţi desfăşurându-se în Constanţa. Cu acest prilej, oamenii pot vizita navele ale Forţelor Navale sau pot asista la exerciţii militare.

Joi, 15 august, cu prilejul Zilei Marinei Române, în intervalul orar 9.45-12.30, publicul prezent pe faleza din Constanţa va asista la cel mai mare exerciţiu naval organizat în România. Acesta va fi urmat, până la ora 15.00, în Portul Turistic Tomis, de numeroase jocuri marinăreşti.

Nave şi aeronave militare din Italia, Ucraina şi SUA vor participa, în 15 august, la Constanţa, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei, fiind vorba de o navă-şcoală ucraineană, distrugătorul american USS "Porter", aeronave italiene Eurofighter Typhoon şi un avion american de cercetare P8 Poseidon.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat anul trecut, în discursul rostit la ceremoniile organizate la Constanţa cu ocazia Zilei Marinei, că aceia care gândesc şi simt româneşte trebuie să facă tot posibilul pentru o Românie mai bună. El a mai afirmat că România nu poate fi cu adevărat un actor regional relevant şi un stat puternic, fără o armată puternică, o armată care să cuprindă Forţe Navale dotate cu tehnică militară modernă.

Comentarii

loading...