Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jaf la o casă de pariuri din Timişoara

Jaf la o casă de pariuri din Timişoara

Un bărbat a jefuit o casă de pariuri din Timişoara, ameninţând vânzătoarea cu un cuţit. Femeia i-a dat acestuia o mie de lei, banii încasaţi joi. Poliţiştii au pornit căutările pentru descoperirea suspectului.

Rl online 0 comentarii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, joi, un bărbat a intrat într-o casă de pariuri şi a jefuit-o. Iniţial s-a prefăcut că scrie un bilet, a aşteptat să plece toţi clienţii, apoi s-a năpustit cu un cuţit asupra vânzătoarei.

Speriată, femeia i-a dat toţi banii pe care îi încasase pe parcursul zilei. În total, bărbatul a plecat cu o mie de lei.

Poliţiştii analizează acum imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi din incinta casei de pariuri şi au pornit în căutarea lui.

Bărbatul suspectat are 1,60 -1,65 metri înălţime, este slăbuţ, purta o bluză cu print de armată, pantaloni şi şapcă negre.

Comentarii

loading...