8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiJandarmeria, huiduită la parada militară. Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator

Jandarmeria, huiduită la parada militară. Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator

Mai mulţi spectatori au huiduit Jandarmeria, la parada militară de 1 Decembrie. „Jandarmeria apără hoţia!” şi „Ruşine!”, au strigat aceştia.

De asemenea, aceştia au avut mai multe pancarte cu mesaje împotriva jandarmilor şi s-au întors cu spatele atunci când maşinile Jandarmeriei au trecut pe lângă ei, în cadrul defilării.

 

Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator, crezând că e jandarm

Mai mulţi protestatari #Rezist au creat un conflict la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală şi au îmbrâncit un alt participant la defilare, acuzându-l că este jandarm îmbrăcat în haine civile venit să îi provoace.

Protestatarii #Rezist prezenţi la parada militară de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf din Capitală au îmbrâncit şi huiduit un alt participant la eveniment deoarece, au spus ei, este un jandarm îmbrăcat în haine civile care a venit în grupul lor pentru a-i provoca.

„E provocator, ne provoacă! Jigneşte oamenii, ne jigneşte! Nu vă e ruşine?”, a spus protestatarii #Rezist, în timp ce îmbrânceau bărbatul, citează Mediafax.

 

Patru persoane participante la parada de Ziua Naţională, sancţionate contravenţional

Patru persoane care au participat la parada de Ziua Naţională au fost sancţionate contravenţional pentru că au intrat în conflict sau au avut altercaţii verbale cu alţi participanţi la eveniment, potrivit unei informări a Jandarmeriei Bucureşti.

Sursa citată menţionează că persoanele respective au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale.

În urma celor constatate, o persoană a fost amendată cu 200 de lei iar celelalte trei au primit avertismente scrise, potrivit aceleiaşi surse.

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă