Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Judecătoare: Nu avem justiție, ci execuție

Judecătoare: Nu avem justiție, ci execuție

Când justiția își numără victimele iar unii fac, din aceste "succesuri" , "un titlu de glorie", putem spune că nu există justiție ci execuție!, spune judecătoarea Mădălina Dârdeci, de la Tribunalul București.

George Dumitrescu 0 comentarii

“Când un fost șef al unui serviciu postează glume macabre iar altul e profesor, putem spune că securitatea nu a murit! Când noi, ca judecători, tăcem în fața nedreptăților, putem spune că am eșuat din punct de vedere profesional și uman! Spunea doamna Secară că și-ar fi dorit să audă niște scuze din partea călăilor ei... Nu, stimată doamnă! Nu o să primiți așa ceva pentru că doar un om umil poate să facă asta! Ironic, azi, Andreiule m-a întrebat cum de nu am fost săltată, pentru că vorbesc și critic prea mult...i-am explicat că orice este posibil și că eu, după atâția ani, am ajuns la concluzia că poți face închisoare, nevinovat fiind. M-a strâns în brațe și mi-a zis că el vrea ca eu să îi fiu doar mamă! Atât! Pentru că, fără mine, el este mort! Așa că, stimată doamnă, îmi cer eu iertare pentru că ați trecut prin Iad și, cum îmi place mie să spun, nu uitați că, în ciuda a ceea ce se spune despre noi, mai există judecători și nu doar la Berlin!”, a scris judecătoarea pe un site de socializare.

Comentarii

loading...