Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kelemen Hunor susține Guvernul în caz de pătrundere a Coronavirus în țară

Kelemen Hunor susține Guvernul în caz de pătrundere a Coronavirus în țară

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a subliniat luni că nu trebuie indusă o stare de panică în rândul populaţiei cu privire la coronavirus şi a anunţat că parlamentarii Uniunii susţin ordonanţa dată de Guvern privind măsurile în cazul unei eventuale epidemii, potrivit Agerpres.

Rl online 0 comentarii

 

"Nu trebuie să ne panicăm - ăsta este mesajul meu. În la doilea rând, există o OUG în vigoare care stabileşte tot ce trebuie făcut. E în vigoare (...) şi prin hotărâri de guvern se stabilesc celelalte măsuri şi prin ordin de ministru. Acest Guvern are toate puterile necesare de a elabora hotărâri de guvern şi toţi miniştrii să dea ordin şi alte acte ministeriale pentru deciziile cele mai importante. Oricum, şi dacă astăzi am respinge Guvernul Orban, tot acest Guvern ar rămâne în funcţiune, deci nu s-ar schimba mimic", a declarat liderul UDMR la Parlament, potrivit Agerpres.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...