Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kelemen Hunor, UDMR:  Incidentele produse la Bucureşti au fost „de o violenţă inacceptabilă”

Kelemen Hunor, UDMR: Incidentele produse la Bucureşti au fost „de o violenţă inacceptabilă”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, că incidentele produse la Bucureşti au fost "de o violenţă inacceptabilă", subliniind că formaţiunea politică pe care o reprezintă condamnă orice formă de manifestare extremistă şi orice tip de agresiune.

Cristian Hagi 0 comentarii

„Protestul este un drept democratic fundamental, recunoscut. Poziţia noastră clară este că nimeni nu îi poate pune în pericol pe cetăţenii care doresc să îşi exercite acest drept - nici forţele de ordine şi nici grupurile care au ajuns pe străzile Bucureştiului cu intenţia de a incita la violenţă", a scris Kelemen Hunor, pe Facebook.

Liderul UDMR cere autorităţilor să investigheze corect şi cu atenţie fiecare caz de abuz, indiferent de care parte ar fi fost exercitat, iar partidelor să nu manipuleze şi să nu exploateze, în scopuri politice, o cauză susţinută de zeci de mii de oameni.

„Nu în ultimul rând, cerem preşedintelui României să-şi asume rolul constituţional, să îndemne la dialog şi la calm, să intermedieze situaţia tensionată existentă între diferite grupuri ale societăţii. Cei care doresc să protesteze, să îşi poată exercită acest drept, fără violenţă", se mai arată în postare.

Comentarii

loading...