Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Foto: INQUAM PHOTOS

KLAUS IOHANNIS: Astfel de apucături electroraliste am văzut pe vremea lui Dragnea

Klaus Iohannis a reacționat dur la amendamentele aduse de parlamentarii PSD rectificării bugetare și spune că dacă s-ar aplica tot ce au votat social-democrații ar costa peste 6% din PIB.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Pot să vă spun un lucru care sincer m-a întristat şi chiar m-a surprins un pic. Azi, în comisiile de buget reunite, PSD, cu sprijinul unor traseişti, a votat cu amendamente proiectul rectificării bugetare şi, dacă s-ar aplica tot ce au votat ei, pesediştii, atunci acest lucru ar costa peste 6% din PIB în restul acestui an şi anul viitor.”, a declarat șeful statului.

În opinia lui Klaus Iohannis, PSD cere plata majorării pensiilor la 40% din bani care în acest moment nu există în bugetul de stat și pe care Guvernul PNL nu-și permite să-i împrumute.

„Acest bani nu există şi constatăm că PSD nu a învăţat nimic şi nu doreşte să facă o politică constructivă, ci vrea să detoneze finanţele publice ale României. Astfel de apucături electoraliste am văzut pe vremea lui Dragnea. Se vede că PSD-ul nu a învăţat nimic şi reia aceleaşi promisiuni în speranţa că vor mai lua voturi, dar cred că nu vor prinde.”, a mai spus Klaus Iohannis.

PSD a votat pentru majorarea cu 40% a pensiilor într-o singură tranșă, nu eșalonat, așa cum propune Guvernul, și, totodată, vrea să acorde tuturor cadrelor didactice un stimulent financiar de 500 euro pe motiv că acestea ar lucra în linia întâi și ar fi supuse riscului infectării cu Covid-19.

Comentarii

loading...