Foto: INQUAM PHOTOS

Foto: INQUAM PHOTOS

Klaus Iohannis: Dragi români, vă rog să vă feriți de boală, nu e de joacă!

Klaus Iohannis a anunțat că nu vor fi introduse restricții noi în contextul pandemiei de Covid-19 dar i-a îndemnat pe români să nu ia în derâdere riscul de a se infecta cu noul coronavirus.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puţine persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine. Avem, din păcate, foarte multe persoane la Terapie Intensivă. Avem, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Aşadar, dragi români, vă rog să vă feriţi de boală şi să-i feriţi şi pe ceilalţi de boală! Nu-i de joacă!”, a spus joi Klaus Iohannis.

Președintele României a participat la ședința de lucru privind incidența Covid-19 alături de premierul Florin Cîțu, secretarul de stat Raed Arafat și șefii ministerelor Apărării, Internelor și Sănătății.

„Cum va fi de Crăciun – am discutat măsurile şi pot să vă spun următoarele lucruri: nu vom introduce restricţii noi de sărbători, însă restricţiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricţii sunt obligatorii, nu este ceva opţional. Aşadar, vă rog să vă conformaţi acestor restricţii, dacă nu doriţi să ajungeţi de sărbători în spital. Deci, repet, de Crăciun restricţiile în vigoare rămân, nu se adaugă însă restricţii noi.”, a anunțat Klaus Iohannis.

Comentarii

loading...