12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiKlaus Iohannis, după vizita la centrul de vaccinare drive-thru:„Vor apărea mai multe”

Klaus Iohannis, după vizita la centrul de vaccinare drive-thru:„Vor apărea mai multe”

Președintele Klaus Iohannis a fost joi în Piața Constituției pentru a vizita noul centru de vaccinare drive-thru.Președintele  României s-a declarat mulțumit de organizarea și amenajarea centrului și, încă o dată, i-a îndemnat pe cetățeni să se vaccineze împotriva COVID-19.

 

„Am vizitat primul centru de vaccinare drive-through din București, care deja putem să spunem că este un succes. De azi dimineață, știți că bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Este foarte îmbucurător. Acest tip de centru de vaccinare este un succes și vor apărea tot mai multe centre de acest tip.

Este foarte important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, care este rezident la noi, deci, evident, românii, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România, pot pur și simplu să vină să se vaccineze.

Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie și îi încurajez pe toți românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație. Se poate merge la vaccinare pur și simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-through.

Sunt convins că și în București, și în țară se vor organiza noi și noi evenimente de vaccinare drive-through, maratoane de vaccinare și așa mai departe. Dar, evident, este important să înțelegem cu toții că este nevoie de această vaccinare.

Eu vă doresc tuturor multă sănătate și Sărbători fericite!”, a fost declarația lui Klaus Iohannis.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Cu o mână și jumătate pe primul titlu din ultimii 9 ani! FCSB poate deveni campioană în weekend

După patru etape din play-off, FCSB are 13 puncte avans în fruntea Ligii 1 și poate deveni matematic campioană în acest weekend, prin jocul...
Ultima oră
Pe aceeași temă