Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Klaus Iohannis: Majoritatea pesedistă se opune reformei justiției

Klaus Iohannis: Majoritatea pesedistă se opune reformei justiției

Președintele Klaus Iohannis atrage atenția că este greu să lupți cu clanurile interlope atâta vreme cât în Parlament majoritatea PSD încearcă să țină sub control Justiția.

Petronel Tudor 0 comentarii

Klaus Iohannis a spus că degeaba Guvernul PNL vine cu măsuri pentru a lupta cu fenomenul infracțional dacă în Parlamentul controlat de majoritatea PSD deciziile sunt luate doar cu scopul de a împiedica reforma justiției.

„Există o preocupare intensă şi la Interne, şi la marile Parchete, şi la Ministerul Justiției. Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani. Dacă vreţi să fiu mai concret şi acid politic, să ne amintim cu tristeţe de cei trei ani de guvernare PSD în care PSD a încercat cu toată forţa să pună cizma pe gâtul justiţiei, să schimbe legile justiţiei. Asta se vede acum pe străzi!”, a spus Klaus Iohannis, întrebat fiind de reglarea de conturi sângeroasă, cu un mort și un rănit grav, petrecută săptămâna aceasta în București.

Comentarii

loading...