Klaus Iohannis: Moldova, prin „grija” guvernanților pesediști, a fost lăsată în urmă

Klaus Iohannis: Moldova, prin „grija” guvernanților pesediști, a fost lăsată în urmă

Klaus Iohannis a lăudat eforturile Guvernului PNL de a finanța lucrări de infrastructură rămase în urmă de pe vremea guvernării social-democrate.

Petronel Tudor 0 comentarii

Prezent la inaugurarea unui segment din varianta ocolitoare a municipiului Bacău, parte a Autostrăzii A7 din Moldova, președintele Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a-i acuza pe cei din PSD că nu au fost interesați să dezvolte această regiune a țării.

„Nu este niciun secret că Moldova, prin «grija» guvernanţilor pesedişti, a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova şi nu la nivelul de poveşti şi promisiuni deşarte, ci la nivelul de realizări.”, a spus Klaus Iohannis.

El a adăugat că proiectele de infrastructură din zona Moldovei sunt de maximă importanță și că vor fi realizate cât mai repede de Guvernul PNL, după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă, că pentru Moldova au fost inutili, nu au rezolvat nimic, nici pentru restul ţării. Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali şi Guvernul liberal. Nu îi laud, pur şi simplu arât cum stau lucrurile şi pentru oamenii de aici.”, a completat președintele României.

Comentarii

loading...