15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiKuplio, cel mai mare portal de cupoane și coduri de reducere din...

Kuplio, cel mai mare portal de cupoane și coduri de reducere din România

În zilele noastre, tot mai multe persoane aleg să facă cumpărături online nu doar pentru că este mai comod, ci și datorită cupoanelor de reducere. Cine nu își dorește oare să poată cumpăra bunuri la prețuri reduse?

Dacă nu ai aflat încă, există site-uri dedicate cupoanelor de reducere care pot fi folosite în cele mai importante magazine online din țară și din străinătate. Extrem de populare în occident, astfel de site-uri au apărut în ultimii ani și în România. Cel mai mare portal de cupoane și coduri de reducere din România, care adună într-un singur loc, în mod constant, promoții din magazinele online și magazine fizice românești este Kuplio.ro.

Ce vă oferă cupoanele de reducere?

Toți suntem atrași de magazinele online și ne gândim cum economisim cât mai mulți bani la cumpărături. Cupoane și coduri de reducere vă oferă diverse discounturi, 10% sau 25% sau chiar 50%. Depinde de fiecare dintre magazinele care au parteneriat cu Kuplio.ro, iar acestea sunt foarte multe. Mai exact, 3.483 de magazine, începând de la magazine de haine, cosmetice, sănătate, cosmetice și până cele de alimente, casa și grădină sau călătorii (Emag, Fashion Days, Elefant.ro, H&M, Footshop.ro, IKEA, KIKA, Tarom, Blue Air etc). Unele dintre magazine vin cu oferte gen două produse la preț de unul, poți găsi un voucher ce oferă Transport Gratuit etc. Practic, nu te costă nimic, intri pe Kuplio.ro, copiezi codurile de reducere şi le folosești la cumpărăturile tale de orice fel sau orice valoare.

Cum se folosesc cupoanele de reduceri?

Până acum cupoanele obișnuite erau găsite în reviste, ziare și magazine. Acum, ele sunt disponibile și în mediul online și se folosesc foarte simplu. Intri pe Kuplio.ro, alegi reducerea din oferta magazinelor partenere, citești condițiile reducerilor, faci click pe opțiunea „Afișați codul” și vei putea vizualiza codul. Apoi introduci voucherul în câmpul „cod reducere” atunci când plasezi comanda în magazinul online, care oferă reducerea la Kuplio.ro. De exemplu, vei găsi multe produse Emag reducere. Nu îți rămâne decât să accesezi, pe portalul Kuplio.ro, reducerile Emag, verifici perioada lor de valabilitate, copiezi codul, alegi produsul dorit, introduci codul în căsuța Codul de reducere în coșul tău de cumpărături din magazinul online și reducerea va fi dedusă din prețul produselor pe care le-ai comandat, beneficiind de reduceri electrocasnice.

De asemenea, pe Kuplio.ro vei găsi coduri de reducere cu care puteți face cumpărături din străinătate și mai avantajoase. Pe acest portal vei găsi, produse de calitate din țări precum Germania, Anglia, Austria și Franța.

În plus, în categoria Black Friday vei găsi cele mai mari reduceri din magazinele partenere. Aici vei găsi magazine online, care participă la cunoscuta campanie de Black Friday sau Vinerea Neagră. Asta înseamnă, că în zilele de 23.11 până la 26.11.2018 ai unica posibilitate să faci cumpărături la cele mai bune prețuri în magazinele online selectate.

 

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă