14.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021

La sectorul 6 se fac exerciții de spălat străzile. Ce pregătește Ciucu

Exercițiul solicitat de primarul Ciprian Ciucu s-a desfășurat pe bulevardul Iuliu Maniu și pe strada Valea Lungă din cartierul Militari. Edilul a constatat că firma de salubrizare și Poliția Locală nu au acționat conform discuției purtate la ședințele de pregătire.

„Firma de salubrizare a început activitatea înainte să fie eliberată partea carosabilă de mașini. Firma contractată pentru relocare a venit mai târziu decât ora stabilită și doar cu o mașină în loc de două. Nu au fost suficiente echipamente reflectorizante pentru lucrul pe timp de noapte. Nu toți polițiștii locali au avut ținute corespunzătoare (uniforme). Modul neconform de adresare (comunicare cu cetățenii)”, a explicat Ciprian Ciucu.

În ceea ce privește firma de salubrizare, numeroase echipamente nu au funcționat corespunzător sau au fost insuficiente. De asemenea, șoferii s-au deplasat „cu viteză mai mare decât capacitatea utilajului de a fi eficient”.

Primarul Ciprian Ciucu a găsit și aspecte pozitive în urma exercțiului. Locuitorii răspund neașteptat de bine la solicitarea autorităților de a-și muta mașinile și operațiunea poate fi făcută fără blocarea traficului. Ca urmare, în momentul în care va începe campania de curățenie autoritățile vor avea proceduri bine stabilite.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă