Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

La vamă sunt mai mulți cei care intră în România decât cei care ies din țară

Prin sensul de intrare în România au trecut circa 53.700 persoane cu 17.700 mijloace de transport, în ultimele 24 de ore, a anunțat, duminică, Poliția de Frontieră a României.

Mihai Diac 0 comentarii

În data de sâmbătă, 8 august, prin toate punctele de frontieră ale României au efectuat formalităţile de control aproximativ 101.000 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 32.300 mijloace de transport, dintre care 7.900 de automarfare, a anunțat, duminică, Poliția de Frontieră a României.

Din acest trafic total, peste jumătate a fost pe sensul de intrare în România. Astfel, pe sensul de intrare s-au aflat circa 53.700 persoane cu 17.700 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire au circulat 47.300 de persoane cu 14.600 de mijloace de transport.

Cele mai solicitate puncte de frontieră terestre ale României au fost cele de la granița cu Ungaria.

Comentarii

loading...