Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Laura Codruţa Kovesi a ridicat premiul ”Speranţa“, acordat de Societatea Timişoara

Laura Codruţa Kovesi a ridicat premiul ”Speranţa“, acordat de Societatea Timişoara

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a ridicat premiul ”Speranţa“, acordat de Societatea Timişoara. Premiul ”Secera şi ciocanul“ s-a acordat liderilor coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Rl online 0 comentarii

Societatea Timişoara premiază, în fiecare an, instituţii şi personalităţi pentru promovarea democraţiei şi a valorilor europene.

”Astfel, la 28 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, Societatea Timişoara reafirmă principiile şi valorile în care a crezut şi pentru care a luptat de la început. (...) Premiul <Speranţa> se acordă Direcţiei Naţionale Anticorupţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, arăta Societatea Timişoara într-un comunicat.

Laura Codruţa Kovesi a ridiciat premiul la festivitatea de decernare, care se desfăşoară în Biblioteca Centrală Universitară ”Eugen Todoran” din Timişoara, mulţumind pentru acesta şi vorbind despre importanţa independenţei judecătorilor.

Premiul „Alexandra Indrieş“ s-a dat scriitorului şi jurnalistului Radu Vancu, premiul pentru jurnalism civic „Oscar Berger“ jurnalistului Liviu Avram, premiul „Ion Monoran“ istoricului şi cercetătorului Mădălin
Hodor.

Premiul „Secera şi ciocanul“ s-a acordat liderilor coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii

loading...