Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sindicaliştii din Învăţământ „cer capul" ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu

Sindicaliştii din Învăţământ „cer capul" ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu

Lideri sindicali din Învăţământ s-au întalnit, cu o zi înaintea CexN al PSD, cu premierul Viorica Dăncilă, solicitând remanierea ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Sindicaliştii nu au fost mulţumiţi, în primul rând, de proiectul de modificare a Legii Educaţiei Naţionale, propus de Ecaterina Andronescu, au declarat surse din cadrul Ministerului Educației Naționale, pentru România Liberă

De numele Ecaterinei Andronescu se leagă desfiinţarea şcolilor de arte şi meserii, cu toate că acestea fuseseră înfiinţate tot într-un mandat al ei. Tot în perioada unui mandat al ei s-a luat decizia prin care gradul de dificultate al subiectelor de Bacalaureat a fost modificat, fiind date subiecte mai uşoare. Ecaterina Andronescu a mai condus Ministerul Educaţiei în perioada 2000-2003, 2008-2009, iulie-decembrie 2012 şi noiembrie 2018 pănă în prezent

Conform sursei citate sindicaliştii din Învăţământ ar agrea o revenire la conducerea ministerului a lui Liviu Marian Pop.

 

Comentarii

loading...