10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiLiderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău într-o conferință transmisă în...

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău într-o conferință transmisă în direct

Marcel Ciolacu prezenta, duminică, de la la sediul central al PSD, din Sectorul 1, o listă de măsuri economice propuse de PSD, dar a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Marcel Ciolacu (52 de ani), aflat în picioare, părea să transpire din ce în ce mai mult, a devenit tot mai palid, a început să tremure și a părut că e pe punctul să-și piardă echilibrul. O persoană aflată în apropiere l-a prins de braț, pentru a-l susține.

La sediul PSD a fost chemată o ambulanță pentru a-i acorda primul – ajutor. Dar mai înainte să ajungă ambulanța, Marcel Ciolacu a ieșit în curtea sediului PSD, a urcat în mașina de serviciu (pe care o folosește în calitate de președinte al Camerei Deputaților) pe bancheta din spate și a plecat de la sediul PSD – fără să fie clar daca este dus acasă sau la spital. Este posibil ca el să fi fost dus la medicul său de familie.

Marcel Ciolacu urma să anunțe un pachet de 28 de măsuri economice pe care PSD le propune Guvernului Orban pentru ieșirea României din criză. După circa 15 minute de la începerea conferinței, Marcel Ciolacu a fost însă nevoit să se oprească, din cauza acestor motive medicale.

Medicul Ciuhodaru a estimat, într-o intervenție prin telefon, că Marcel Ciolacu ar fi putut avea o lipotimie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...
Ultima oră
Pe aceeași temă