Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

LIVE Aproximativ o mie de persoane participă la un marş de comemorare a victimelor Revoluţiei

LIVE Aproximativ o mie de persoane participă la un marş de comemorare a victimelor Revoluţiei

Aproximativ o mie de persoane participă sâmbătă după-amiază la un marş de comemorare a victimelor Revoluţiei, în Capitală. Manifestanţii scandează "Demisia", "PSD - Ciuma Roşie", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".

Rl online 0 comentarii

Participanţii la marş s-a strâns în Piaţa Victoriei şi, conform programului, au pornit într-un marş, anunţat iniţail ca fiind al Tăcerii, către Universitate, pe traseul Lascăr Catargiu - Magheru - Universitate.

Cei aflaţi în  funtea marşului poartă pancarte cu mesajele celor care au fost pe străzi în zilele Revoluţiei din Decembrie 1989 - "Nu plecăm acasă, morţii nu ne lasă!", "Noi suntem poporul/Jos cu Dictatorul", 

La Universitate este progrmat un moment de reculegere, următoarea oprire fiind la Sala Dalles, unde este un nou moment de reculegere.

O altă oprire este în faţa Palatului Regal unde sunt aprindse lumânări pentru Eroii Revoluţiei şi sunt depuse  flori.

În faţa Palatului Regal se dă citire listei tuturor celor 1200 de eroi pentru libertate.

Comentarii

loading...