21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiLocatarii blocului din Sectorul 5 care a ars în urmă cu două...

Locatarii blocului din Sectorul 5 care a ars în urmă cu două săptămâni sunt pe drumuri

Disperați, unii dintre locatari au încercat să mai scoată din locuințe puținele bunuri rămase. Unii nu au mai avut ce recupera. Alții, prea puțin.

Cu pagube s-au ales şi oamenii de la etajele inferioare şi demisol. Chiar dacă focul nu a ajuns la apartamentele lor, bunurile le-au fost distruse de apa folosită pentru stingerea incediului.

Oamenii spun că marea problemă este lipsa ajutorului promis de către primarul Daniel Florea.

17 familii stau în prezent în căminul unui liceu din apropiere, dar trebuie să plece până la 1 octombrie. Informația au primit-o, spun ei, într-un mod brutal.

O situaţie mai grea are familia Rusu. Unul dintre cei 3 copii este grav bolnav, iar părinţii cu greu au găsit un apartament de închiriat în Sectorul 4. Cei de la Primărie le-au spus că nu pot primi ajutorul promis pentru că nu stau în Sectorul 5.

Primarul Daniel Florea spune că blocul ridicat fără autorizație nu e unic în Sectorul 5. Dar, în afară de a da sancțiuni, nu poate face mare lucru.

Oamenii rămaşi fără locuinţe au fost anuţaţi că pe 28 octombrie va avea loc o ședință la Primăria Sectorului 5, când s-ar putea decide și soarta lor.

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă