6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiLocuitorii din Merei au rămas fără medic din cauza Primăriei

Locuitorii din Merei au rămas fără medic din cauza Primăriei

Câțiva cetățeni au ieșit în stradă și au protestat față de decizie, după cum a povestit deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu.

„Vă reamintesc că peste 3500 de pacienți au rămas fără serviciile medicale ale doamnei doctor Ușurelu după ce primarul mafiot a reziliat contractul de închiriere pentru spațiul unde funcționa cabinetul de familie, exact în perioada în care se pregătea un nou contract cu Casa Județeană de Asigurări Buzău,” a scris Ungureanu pe Facebook.

Totul ar fi început când contractul cu Primăria Merei de închiriere a spațiului în care funcționa cabinetul medicului Maria Ușurelu ar fi expirat, situație care a impus mai mulți pași birocratici. Medicul Ușurelu voia să-si continue activitatea și era apreciat de pacienți, însă Primăria a omis să refacă contractul.  

Nemaifiind în contract cu Primăria și deci neavând un spațiu în care să ofere consultații pacienților, medicul Ușurelu a pierdut și contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar asta înseamnă că nu-și mai poate desfășura activitatea.  

VIDEO aici: https://fb.watch/795YyqGqss/ 

 

                                  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă