Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Loteria Română lansează lozul în plic ''Strada Norocului''

Loteria Română lansează lozul în plic ''Strada Norocului''

Loteria Română lansează lozul în plic "Strada Norocului", pentru a marca cei 113 ani de activitate a companiei.

Rl online 0 comentarii

"Strada Norocului este noul produs cu care Loteria Română continuă tradiţia veteranului loz în plic. Împreună cu jucătorii noştri încrezători în şansa lor, sărbătorim anul acesta cei 113 ani de activitate prin oferirea unui nou produs special. Lozul în plic 'Strada Norocului' poate fi achiziţionat cu numai 2 lei", se precizează într-un comunicat al Loteriei Române remis miercuri AGERPRES.

Câştigurile lozului în plic 'Strada Norocului' sunt în valoare de 2 lei, 3 lei, 6 lei, 13 lei, 1.300 de lei şi 11.300 de lei. Valoarea totală a premiilor puse în joc pentru acest loz este de 620.000 de lei.

Comentarii

loading...