Lotul Ungheni – Ogra al Autostrăzii Transilvania, în lungime de 10,1 kilometri, a fost recepţionat

Lotul Ungheni – Ogra al Autostrăzii Transilvania, în lungime de 10,1 kilometri, a fost recepţionat

Lotul Ungheni – Ogra al Autostrăzii Transilvania, în lungime de 10,1 kilometri, a fost recepţionat, marţi, după ce reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au inspectat şantierul.

Rl online 0 comentarii

Reprezentanţii CNAIR au făcut, marţi, în vederea recepţiei, o inspecţie a lucrărilor sectorului de autostradă Ungheni – Ogra.

”Având în vedere faptul că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ, reprezentanţi CNAIR au făcut recepţia acestui sector”, au anunţat oficialii CNAIR. 

Lotul de autostradă Ungheni – Ogra are o lungime de 10,105 km şi o valoare a contractului de 251,349,460.28 lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL - SC Straco Grup SRL.

De asemenea, miercuri, reprezentanţii CNAIR vor inspecta şi lucrările de pe sectorul Ogra – Iernut.

”În cazul în care şi aceste lucrări corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ, vor fi recepţionate. Astfel, în cazul repţionării lucrărilor şi pe lotul Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, ambele sectoare de autostradă vor fi deschise circulaţiei rutiere mâine, 12.12.2018”, anunţă CNAIR. 

Comentarii

loading...