Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucrări pe Autostrada Soarelui, pe anumite sectoare de pe ambele sensuri

Lucrări pe Autostrada Soarelui, pe anumite sectoare de pe ambele sensuri

Centrul Infotrafic anunţă că, marţi, se efectuează lucrări pe Autostrada Soarelui, pe ambele sensuri, în anumite zone, până la ora 17.00. Poliţiştii recomandă şoferilor prudenţă în trafic.

Rl online 0 comentarii

Centrul Infotrafic anunţă că pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se vor executa lucrări pe parcursul zilei, după cum urmează:

- pe sensul de mers către litoral: tronson kilometric 34-35, banda unu, frezare şi asfaltare, până la ora 17:00, respectiv între kilometrii 58 şi 64, banda doi, marcaje rutiere, până la ora 12:00;

- pe sensul de mers către Capitală:la kilometrul 73, banda doi, reparaţii parapet median, până la ora 16:00.

Poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să circule cu atenţie şi să semnaliezeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Comentarii

loading...