6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiLudovic Orban: Capitala se sufocă din cauza traficului dar și a calității...

Ludovic Orban: Capitala se sufocă din cauza traficului dar și a calității aerului

Ludovic Orban a fost prezent la depunerea candidaturilor forțelor de dreapta pentru Consiliul General al Capitalei și nu ratat ocazia de a critica actuala administrație locală condusă de Gabriela Firea și consilierii PSD.

„Bucureştiul are nevoie de astfel de specialişti în domeniul urbanismului. Gândiţi-vă că Bucureştiul nu are Plan de Urbanism General şi mafioţii din spatele PSD-ului încearcă să înlocuiască Planul de Urbanism General cu tot felul de PUZ-uri, fie coordonatoare de sector, fie PUZ-uri pe zone pentru a satisface interesele nelegitime şi pentru a distruge faţa Bucureştiului.”, a afirmat Ludovic Orban, citat de News.ro.

Președintele PNL este de părere că fără o intervenție rapidă și eficientă în ceea ce privește fluidizarea traficului, Capitala se va bloca la un moment dat și că orice întârziere nu face decât să agraveze situația.

„Avem de rezolvat probleme care bat pasul pe loc de foarte mult timp, problemele de trafic, investiţiile necesare în fluidizarea traficului. Deşi s-au alocat zeci de milioane de euro pentru un sistem de management al traficului, bazat pe semafoare inteligente, acest sistem nu funcţionează şi cred că nu a funcţionat nici măcar o singură zi în mandatul actualului primar general al Capitalei.”, a adăugat Orban.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă