Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Ludovic Orban, de doi bani speranță: „Dacă se poate, da, dacă nu se poate, nu”

Restricțiile din industria ospitalității rămân în vigoare și vor fi ridicate doar atunci când numărul de îmbolnăviri scade.

Petronel Tudor 0 comentarii

Premierul Ludovic Orban nu dă prea mari speranțe reprezentanților din industria HoReCa în ceea ce privește redeschiderea restaurantelor în contextul în care românilor li s-a permis să meargă în concedii în țară.

„Am avut consultări repetate cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, foarte multe runde de întâlniri şi la fiecare întâlnire le-am spus: Dacă se poate, da. Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, se va putea, dacă nu, nu.”, a precizat evaziv șeful Executivului atunci când a fost întrebat de redeschiderea restaurantelor.

Premierul a adăugat că împreună cu specialiștii Ministerului Sănătății analizează permanent evoluția cazurilor de COVID-19 și că în acest moment nu se pune problema redeschiderii restaurantelor.

„Va trebui să aşteptăm evoluţia pentru că măsurile le-am luat din 15 în 15 zile, în mod gradual, am aşteptat să vedem efectul ca să nu apară o creştere semnificativă a numărului de îmbolnăviri.”, a adăugat Orban, fără a anunța data exactă la care se va face această evaluare.

Comentarii

loading...